Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Live & Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "Remember Your Mortality".

Architecture Rock Café-Live Stage (Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου)

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013.

Το "Architecture Rock Café-Live Stage" παρουσιάζει την έκθεση έργων ζωγραφικής με κάρβουνο του Θάνου Ανεστόπουλου με τίτλο «Remember your mortality».
Ο Θάνος Ανεστόπουλος μας προσκαλεί να διαβούμε μαζί του το κατώφλι για ένα προσωπικό σουρεαλιστικό σύμπαν που δημιούργησε κάτω από τον θεματικό τίτλο «Remember your mortality».
To σουρεαλιστικό σύμπαν του έχει καταγραφεί και έχει ντύσει τις αφίσες και τα εξώφυλλα των δίσκων των Διάφανων Κρίνων. Τα τελευταία χρόνια οι στίχοι των τραγουδιών και των ποιημάτων του, εικονοποιούνται και προβάλλονται ταυτόχρονα με τις ζωντανές εμφανίσεις του στην σκηνή. Ο τίτλος της έκθεσης είναι δανεισμένος από την γνωστή ρήση του Friedrich Wilhelm Nietzsche, περιγράφει και περικλείει στοχασμούς για τον θάνατο και τον έρωτα, τονίζοντας την ανάγκη και την επιθυμία για ζωή και δημιουργία μέσα σε χαλεπούς και αφυδατωμένους καιρούς. Με αφετηρία την συνεχή προσπάθεια του ανθρώπου για απεξάρτηση από ψυχαναγκασμούς, ουσίες, πάθη και εμμονές, οι μορφές των έργων του, προσπαθούν να δραπετεύσουν από τις σκιές, έξω στο φως γεννώντας την ελπίδα για λύτρωση και κάθαρση ψυχής, για αποδοχή και αγάπη.

Ταυτόχρονα…
Ο Θάνος Ανεστόπουλος (τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός των πολυαγαπημένων Διάφανων Κρίνων), σε ένα ιδιαίτερο ακουστικό live.
Μια βραδυά επικοινωνίας, κατάνυξης και απόλαυσης.

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ψιλοειναι κλινηρης το πουλακι μου...
      αλλα θα τα καταφερει ,ειπε,
      εστω κι αν ειναι να ανεβει με το κρεβατι του μαζι!

      Διαγραφή
  2. Εντάξει!
    Πάω να κλάψω!

    Θα περιμένω με λαχτάρα να μας μεταφέρεις το παραμικρό υλικό, κάτι...οτιδήποτε, αν επιτρέπεται!
    Σε φιλώ!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρτομανδηλον?

      Κατι θα κανω αν καταφερω να παω.

      Καλοξ-ημερολουλουδο,πριγκιπεσσα...

      Διαγραφή