Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ο Παπαδημ(ι)ος "κραταει" χαμογελο.Φυλαχτειτε!!!

Ο Λουκάς Παπαδήμος [1] είναι ο νέος, δημοκρατικά διορισμένος αυτοκράτωρ της Ελλάδας. Έχει επιλεγεί από όλους τους οπλαρχηγούς (Τρύφωνας Σαμαράς, GAP και Καρατζαφύρερ) εκτός από τον Τσίμπουρα και την Αλέκα. Πολιτικοί αναλυτές υποστηρίζουν πως την δεκαετία του 1930 ο Λούκης και η Αλέκα τα είχανε, και ο αυτοκράτορας την παράτησε για τα μάτια της Marilyn Monroe. Για να πάρει το αίμα της πίσω, 80 χρόνια μετά η Αλέκα του αντιτίθεται.


Στις 11 Νοεμβρίου 2011 ο Λουκάς Παπαδήμος ορκίστηκε πρωθυπουργός, με αντιπροέδρους τους Θεόδωρο Πάγκαλο και Ευάγγελο Βενιζέλο γιορτάσανε όλοι την ημέρα αυτή σε μία ταβέρνα στα Καλύβια τρώγοντας κοψίδια. Στο κυβερνητικό σχήμα προστέθηκαν δήθεν αριστεροί, δήθεν φιλελεύθεροι και δήθεν φασίστες.
Έλαβε την πρωθυπουργία της χώρας στις 11/11/11 11:11:11 και έντεκα millisecond, μια συμβολική ημερομηνία που παραπέμπει στα γεγονότα της 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Ιστορικοί αναλυτές ισχυρίζονται ότι η ημερομηνία που επιλέχθηκε για την στράτευση του νέου αυτοκράτωρ δεν ήταν τυχαία, αλλά μάλλον προφητική, αφού η οικονομία της Ελλάδος και της Ευρώπης υπό τον ΠαπαΔημιο θα καταρρεύσει σαν χάρτινος (δίδυμος) πύργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου