Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Πεταξτε χαρταετους,πεταξτε ψηλα,πεταξτε τα πραγματα που σας βαραινουν.Γινετε χαρα και συνειδηση.

“Ό,τι  μπόρεσα ν’ αποχτήσω μια ζωή από πράξεις ορατές για όλους, επομένως να κερδίσω την ίδια διαφάνεια, το χρωστώ σ’ ένα είδος ειδικού θάρρους που μου ‘δωκεν η ποίηση: ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΝΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΚΑΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ, ακόμα και όταν ουρανός δεν υπάρχει. Δεν παίζω με τα λόγια. Μιλώ για την κίνηση που ανακαλύπτει κανείς να σημειώνεται μέσα στη Στιγμή όταν καταφέρνει να την ανοίξει και να της δώσει διάρκεια.”
Οδυσσεας Ελυτης

Καθαρα Δευτερα και κουλουμα

Με την Καθαρά Δευτέρα ξεκινά η Σαρακοστή για την Ορθόδοξη εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα σημαίνει το τέλος των Απόκρεω. Η Καθαρά Δευτέρα ονομάστηκε έτσι γιατί οι Χριστιανοί "καθαρίζονταν" πνευματικά και σωματικά. Είναι μέρα νηστείας αλλά και μέρα αργίας για τους Χριστιανούς. Η νηστεία διαρκεί για 40 μέρες, όσες ήταν και οι μέρες νηστείας του Χριστού στην έρημο.
Την Καθαρά Δευτέρα συνηθίζεται να τρώγεται λαγάνα (άζυμο ψωμί που παρασκευάζεται μόνο εκείνη τη μέρα),ταραμάς και άλλα νηστίσιμα φαγώσιμα, κυρίως λαχανικά, όπως και φασολάδα χωρίς λάδι. Επίσης συνηθίζεται το πέταγμα χαρταετ
Η Καθαρά Δευτέρα εορτάζεται 48 ημέρες πριν την Κυριακή της Ανάστασης του Χριστού, το χριστιανικό Πάσχα.
Από παλιά η Καθαρή Δευτέρα, πέρασε στην συνείδηση του λαού, σαν μέρα καθαρμού.ού. Κούλουμα ονομάζεται η καθαροδευτεριάτικη έξοδος στην εξοχή και το πέταγμα του αετού. Οι χριστιανοί, παρέες παρέες βγαίνουν στην εξοχή, παίρνοντας μαζί τους νηστίσιμα φαγητά, και το ρίχνουν στην διασκέδαση και τον χορό. Τα κούλουμα από τόπο σε τόπο γιορτάζονται διαφορετικά, με διάφορες εκδηλώσεις. Παντού όμως επικρατεί κέφι, χορός και τραγούδι.
 Κατά τον Νικόλαο Πολίτη, πατέρα της ελληνικής λαογραφίας, η λέξη προέρχεται από το λατινικό Cumulus (κόλουμους) που σημαίνει σωρός, αφθονία αλλά και το τέλος. Εκφράζει δηλαδή το τέλος, τον επίλογο της Απόκριας.
    Τ΄ ακούτε τι παράγγειλε η Καθαρή Δευτέρα;
Πεθαίν΄ ο Κρέος, πέθανε, ψυχομαχάει ο Τύρος
σηκώνει ο Πράσος την ουρά κι ο Κρέμμυδος τα γένεια
Μπαλώστε τα σακούλια σας, τροχίστε τα λεπίδια
και στον τρανό τον πλάτανο, να μάσουμε στεκούλια
(Δημοτικός σατυρικός θρήνος Φθιώτιδας)   

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ολοι αυτο λεμε.Αλλα τελικα πρεπει να υπαρχει κι αλλο αποθεμα αντοχης και υπομονης."Μας" βλεπω ακομη βολεμενους!

Ως πότε πια τα ψέματα, θα πεθαίνουν τα παιδιά μας
ως πότε πια θα σβήνουνε τα όνειρά μας
ως πότε αυτή η ζωή της κτηνωδίας
κι ως πότε η εποχή της κρατικής τρομολαγνείας

Ως που θα πάει αυτή η κοροϊδία
ως πότε πια αμάθεια, απάθεια, ως πότε η μαλακία
κι η ατιμωρησία
ως πότε βρε, θα την κάνουμε γαργάρα
κι ως πότε θε να σπρώχνουμε στον ανήφορο γαϊδάρα ?

Ως πότε παληκάρια θα ζούμε στα στενά
και πότε, πες μου πότε, θα ξαναβγούμε στα βουνά ?
Φωνάζει ο Ρήγας απ' τον τάφο του "ως πότε αυτό το χάλι" ?
το ψάρι παραβρώμισε απ' το κεφάλι.

Στα σπίτια μας επέλαση, ριάλιτι αστέρες
και δεν καταλαβαίνουμε ούτε με σφαίρες
επί σφαγήν μες στο μαντρί και πίσω απ' το κριάρι
να τρέχουμε σαν πρόβατα, δεν παίρνουμε χαμπάρι.

Στενάζουνε οι θάλασσες, τα δάση, τα ποτάμια
τα'χουνε κάνει ρημαδιό, των εργολάβων τα πλοκάμια
πλακώσαν μαύρα σύννεφα και πλησιάζει μπόρα
ο χρόνος φεύγει, χάνεται, κι η ώρα είναι τώρα !!

Φτάνει πια ! Φτάνει σας λέω ! Φτάνει ! Δεν πάει άλλο !!
το κέρατό μου μέσα...!!

Το Μαπετ Σοου(Βουλη) δεν ελαβε ποτε χωρα μπροστα σε αληθινο κοινο(ηταν απλα "ανθρωπινως" αδυνατον)

ΣΤΑΤΛΕΡ ΓΛΕΖΟΣ & ΟΥΩΛΝΤΟΡΦ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
Δεν ακουσα κατι
Δεν εγινε κατι και το'χασα....ε?

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Αχου το μωρε.....

Γκέοργκ Καρατζαφύρερ

 Ο Καρατζαφέρης ή κατά κόσμον Καρατζα-Fairy (επίσης ισχύει και το Karatzaführer) είναι πολιτικός (έτσι του είπανε να λέει τουλάχιστον) με δικό του τηλεοπτικό σταθμό. Ωθομανομογγόλος σουλτάνος επί Ιουράσιας εποχής, θετός τρισέγγονος του μπατζανάκη του κουνιάδου της συμπεθέρας του 32ου θετού γιού του Μωάμεθ του Β' του Εμπαμέσα, και ιδρυτικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης ΛΑ.Ο.Σ. Γνωστός για τις καλλιτεχνικές (και όχι μόνο) συνεργασίες του με τον Μπιν-Λάντεν και την Καλομοίρα (κυρίως κατά τα πρώτα του βήματα στην πολιτική και Θεατρική σκηνή). Σύμφωνα με αναξιόπιστες πληροφορίες, πρόκειται για το μεθ(αιθ-, προπ-, βουτ-)επόμενο καταλληλότερο, ύστερα από τον Γιώργο και τη μικρή Ντόρα.

Κατάφερε να βάλει το κόμμα του στη Βουλή το 2007. Τότε ξεκίνησε ο στόλος των Ελ από τον Γαλαξία NGHTIEW-32.542.352.525,56 για την Γη με αρχηγό τον Λιακόπουλο και τον Που-την (Νά-την). Σε ακριβώς 45.000 χρόνια το ξανθόν γένος θα έρθει στην γη με διαστημόπλοια σε σχήμα Φραπέ και ο Ελληνισμός θα θριαμβεύσει για άλλη μια φορά. Ο Καρατζα-Fairy θα στευθεί Βασιλιάς και όλοι οι Μετανάσται, Αναρχικοί και Κομμουνισταί θα δολοφονηθούν με την μέθοδο της ακρόασης τραγουδιών της Έφης Σαρρή.


Ως ποτε θα πολεμαμε για τα συμφεροντα καποιων κι οχι για τον πραγματικο σκοπο?Αδικος κοπος,χρονος,χασιμο υγειας,σθενους και το σημαντικοτερο...ΑΔΙΚΟ ΧΑΣΙΜΟ ΕΛΠΙΔΑΣ.


Μα τι μου λες...Ηδη νιωθω Σ(Ζ)ωσμενη!!!


Χωρις πανικο η σκεψη μας ειναι πιο ξεκαθαρη.Ας μην κανουμε τους ηρωες πια αλλα τους ανθρωπους.

Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
 Η ιστορία μιλάει για έναν ορειβάτη, που θέλησε να σκαρφαλώσει στο ψηλότερο βουνό. Ξεκίνησε την περιπέτεια του μετά από πολλά χρόνια προετοιμασίας. Όμως, επειδή ήθελε τη δόξα μόνο για τον εαυτό του αποφάσισε να σκαρφαλώσει το βουνό μόνος. Η νύχτα έπεσε βαριά και ο άνδρας δεν έβλεπε τίποτα, όλα ήταν μαύρα, μηδενική ορατότητα. Το φεγγάρι και τα άστρα είχαν καλυφθεί από σύννεφα. Καθώς ο άνδρας ανέβαινε και απείχε λίγα μόνο μέτρα από την κορυφή του βουνού, γλίστρησε και έπεσε στο κενό με μεγάλη ταχύτητα.
Ο ορειβάτης πού το μόνο πού έβλεπε καθώς έπεφτε ήταν μαύρες κουκίδες, είχε την τρομερή αίσθηση της βαρύτητας να τον τραβά. Συνέχισε να πέφτει και σε εκείνες τις στιγμές του μεγάλου φόβου ήρθαν στο μυαλό του όλα τα καλά και τα άσχημα επεισόδια της ζωής του. Σκεφτόταν, τώρα, το πόσο κοντά στο θάνατο ήταν, όταν ξαφνικά ένιωσε το σκοινί πού ήταν δεμένο στη μέση του να τον τραβά δυνατά. Το σώμα του ορειβάτη κρεμόταν πλέον στον αέρα. Μόνο το σχοινί τον κρατούσε ζωντανό. Εκείνη τη στιγμή της αμηχανίας και καμιάς άλλης επιλογής, φώναξε:
Θεέ μου, βοήθησε με!
Ξαφνικά, μια βαθειά φωνή προερχόμενη από τον ουρανό απάντησε:
Τί θέλεις να κάνω;
Σώσε με, Θεέ μου!
Αληθινά, νομίζεις ότι μπορώ να σε σώσω;
Βέβαια, πιστεύω ότι Εσύ μπορείς!
ΤΟΤΕ, ΚΟΨΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΟΥ…».
Στο σημείο αυτό σταμάτησα να διαβάζω και με απορία σκέφτηκα: «Θεέ μου, τι ζητάς από αυτόν τον άνθρωπο; Είναι δυνατόν να του ζητάς να κόψει το σκοινί, το μόνο πράγμα πού τον κρατάει ζωντανό;» Εγκατέλειψα γρήγορα αυτές τις σκέψεις και έβαλα τον εαυτό μου στη θέση του ορειβάτη. Αλήθεια, ΕΓΩ τί θα έκανα; Με ανάμεικτα συναισθήματα και σχεδόν με βεβαιότητα για την απάντηση μου, συνέχισα να διαβάζω:
«Η ομάδα διάσωσης, την άλλη μέρα, είπε ότι
….
ένας ορειβάτης βρέθηκε πεθαμένος, παγωμένος και το σώμα του κρεμόταν από ένα σχοινί. Τα χέρια του κρατούσαν σφιχτά το σχοινί ΜΟΝΟ 3 μέτρα πάνω από το έδαφος….».
Εσύ και εγώ, πόσο κολλημένοι είμαστε στο σχοινί μας; Ποτέ μην αμφισβητούμε όσα είναι από το Θεό. Ποτέ δεν θα πρέπει να λέμε ότι μας έχει ξεχάσει η μας έχει εγκαταλείψει. Ποτέ μη σκεφθούμε ότι δεν μας φροντίζει. Μας κρατάει πάντα με το δεξί Του χέρι και η επιλογή να απλώσουμε το δικό μας χέρι ανήκει σε εμάς.
Τα μέτρα που μας επιβάλλονται είναι απίστευτα δύσκολα και δυστυχώς  αυτοί που μας Κυβέρνησαν μας έφτασαν μέχρι εδώ αλλά δεν φρόντισαν να μας δώσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ανταπεξέλθουμε στις σκληρές δοκιμασίες. Καιρός να θυμηθούμε, χωρίς βέβαια να γίνουμε μοιρολατρικά θρησκόληπτοι το «βόηθα Παναγιά» και το «έχει ο Θεός» των γονιών μας…

Για παντα κοιμησμενη?Τι λετε???Ας τη φωτισουμε!


 
   Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ   
Η παγκόσμια κοινή γνώμη, οι εξειδικευμένοι πολιτικοί  επιστήμονες και κοινωνιολόγοι αλλά και οι απανταχού της γης απλοί πολίτες θεώρησαν και θεωρούν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που γεννήθηκε στην αρχαία Ελλάδα και στο πέρασμα των αιώνων υιοθετήθηκε ως κυρίαρχο πολίτευμα στις περισσότερες χώρες του πλανήτη ως το πλέον ευαίσθητο πολιτικό σύστημα.
      Η Δημοκρατία (ενδιαφέρον για πολιτικούς επιστήμονες και κοινωνιολόγους προκαλεί το γνωστό Ελβετικό μοντέλο) λειτουργεί μέσα από Κόμματα που εκφράζουν συγκεκριμένες ιδεολογικές-οικονομικές-πολιτικές θεωρίες και θέσεις και στα οποία εντάσσονται οι ψηφοφόροι.
       Είναι γνωστά πλέον σε όλους μας τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα μας και τα οποία, στο μεγαλύτερο μέρος τους, οφείλονται σε πράξεις και παραλείψεις των δύο μεγάλων Κομμάτων εξουσίας δηλαδή Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ. Και καθώς τα οικονομικά μέτρα που μας επιβάλλονται από την «περίφημη τρόικα» γίνονται ολοένα και πιο δυσβάστακτα, γίνονται δυστυχώς και μέρα-με-τη-μέρα ορατοί οι κίνδυνοι αποσύνθεσης της κοινωνικής αλληλεγγύης και ίσως  αποσταθεροποίησης του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος…

       Ταπεινή προσφορά είναι η παρακάτω «ανώνυμη ιστορία αγάπης» δύο νέων στη blog-άποψή μου και ταυτόχρονα θερμή παράκληση να φροντίζουν την Ελλάδα μας, την κοινωνική μας συνοχή και αλληλεγγύη οι σημερινοί, πρώην, και επόμενοι Αρχηγοί Κομμάτων, Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, βουλευτές  και Κορυφαία στελέχη που εμπιστευθήκαμε στα χέρια τους τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας! 

     Υπήρχε κάποτε μια κοπέλα τυφλή. Μισούσε τον εαυτό της που ήταν τυφλή. Μισούσε τους πάντες, εκτός από τον ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ της καθώς αυτός ήταν πάντα εκεί δίπλα της για κάθε ανάγκη και επιθυμία της επειδή κυριολεκτικά την λάτρευε!
    Του είχε πει πολλές φορές ότι αν μια μέρα γινόταν ένα θαύμα και θα μπορούσε να δει τον κόσμο, τότε θα τον παντρευόταν!
    Μια μέρα κάποιος της δώρισε δυο μάτια και έτσι μπόρεσε να δει τον κόσμο που τόσο πολύ επιθυμούσε.

    Είδε και τον ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ της.

    Στο θάλαμο ανάνηψης εκείνος την ρώτησε γεμάτος χαρά:
 «τώρα που βλέπεις τον κόσμο, θα με παντρευτείς;»
    Η κοπέλα έκπληκτη διαπίστωσε ότι ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ της ήταν κι αυτός τυφλός και σοκαρισμένη από το γεγονός αρνήθηκε να τον παντρευτεί.
    Το παλικάρι έφυγε από τη ζωή της με δάκρυα να πλημμυρίζουν τις κόγχες των ματιών του. Αργότερα της έστειλε ένα σημείωμα μιας μόνο αράδας:

   «Αγαπημένη μου, σε παρακαλώ, να φροντίζεις τα μάτια μου…»

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ωστοσο...αν ειναι να κανετε δηλωσεις...δηλωστε και τη μεριδα σας.Ε μα πια!!!


Παρε σοβαρα την υποθεση σου λεω!!!Δεν ειναι απλα μια λεξη.Ξεκολλα.Εισαι ακομα "ζωντανος"!

λεφτερια

Τη λεφτεριά δεν τη ζητάν με παρακάλια, τήνε παίρνουν,
με τα δικά τους χέρια, μοναχοί.
Αν δεν υπάρχει όξω από σένα, ούτε και μέσα στην ψυχή σου
έργο δικό της θα την βρεις.
Από τους λίγους, που την έχουν, πάρ'τη να τήνε δώσεις σ'όλους
μ'όλους μαζί να τη χαρείς.
Όπου κι αν πάς, θα κουβαλείς τα σίδερα που σου τα βάλαν
οι όμοιοί σου κι όχ'οι ουρανοί.
Όσο μαζέβεις την ψυχή σου, την παρθενιά της για να σώσεις,
τόσο την κάνεις πιο στενή.
Την ύπαρξή σου την οκνή για να πλαταίνεις, να βαθαίνεις,
σμίξε με τον αμέτρητο Αριθμό!
Μέσα στου πόνου, που βογγά, την άσωτη Άβυσσο κατέβα.
Κει θα βρεις της Αλήθειας το Ρυθμό.
Της Ιστορίας το Νόμο ακλούθα πρώτος φωτεινά, δεν έχεις
Μοίρα δικιά σου για οδηγό.
Από τη Βία δε σε λυτρώνουν παρακάλια, καλοσύνη
και το ξετύλιμα τ'αργό

    Κωστας Βαρναλης

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ειναι θεμα χρονου η υγεια του λαρυγγιου σου,ΑΤΙΜΕ!!!

Έλα, ρε άτιμε. Έλα να τα πάρεις όλα. Και για όσα πάλεψαν οι πρόγονοί μου και για τα δύο μέτρα κήπο που μου άφησαν οι παππούδες μου. Έλα να πάρεις και τα μεροκάματα, τα σκληρά, που τα έβαζα στην άκρη για μια ώρα δύσκολη, εκείνη της αρρώστιας.
Έλα να τα πάρεις όλα. Πάρε και τον ήλιο που τόσο τον γουστάρεις για να λιάζουν οι συφιλιδικοί τα κορμιά τους αποκτώντας το μεσογειακό χρώμα που τόσο επιθυμούν και τόσο απεχθάνονται.Πάρε ρε, και τις θάλασσές μου να εξάγεις αέριο και τα ποτάμια μου να παράγεις ενέργεια φθηνή μόνο για την πάρτη σου. Πάρε και το γάλα των προβάτων μας και τα στάρια των κάμπων μας.
 Το ξέρω που το πας, άτιμε. Το πας εκεί που πάντα ήθελες να το φθάσεις. Να καταστήσεις έναν λαό υπηρέτη. Να βλέπω απελπισμένες μεσόκοπες να βγάζουν μεροκάματο σε μπουρδέλα παραπήγματα ενώ οι πιο νέες να φεύγουν καραβιές για τα διεθνή καλογυαλισμένα μπουρδέλα σου.
Να βλέπω γέρους να πεθαίνουν από αφόρητο κρύο κλεισμένοι μέσα στα 20 τετραγωνικά λίγο πριν τους τα πάρεις κι αυτά ή από ασφυξία όταν θα τους κλείνεις τον διακόπτη από την συσκευή οξυγόνου λόγω ληξιπρόθεσμων λογαριασμών.
Να βλέπω 50ρηδες σε απόγνωση, 40ρηδες στις ουρές ανεργίας και 20ρηδες να λένε την ξενιτειά πατρίδα τους.
Να βλέπω τα παιδιά ως μελλοντικούς σκλάβους της Φάρμας των Ανθρώπων που χρόνια στήνεις και τώρα θα εγκαινιάσεις εκεί ακριβώς που ξεκίνησε ο Ανθρωπισμός.
Βλέπω που το πας. Δεν θα ρίξεις απλά το μεροκάματο στο 1 ευρώ την ημέρα για 18 ώρες δουλειάς. Θα μας κάνεις να χαιρόμαστε που ζούμε κι ας μην παίρνουμε ούτε το 1 ευρώ. Φτιάχνεις το νέο Νταχάου και αυτό θα είναι η ίδια μου η χώρα. Τα Νταχάου ποτέ δεν κλείνουν, απλά αναστέλλουν τις εργασίες τους, έτσι δεν είναι λουκανοθρεμμένε μου;

Έφθασε η ώρα να μπουν μπροστά οι μηχανές αυτού του τεράστιου κρεματορίου που θα έχει για οροφή τον ουρανό που λατρέψαμε και για πάτωμα το χώμα που μας έθρεψε.

Έλα, ρε άτιμε, πισώπλατα αυτή την φορά γιατί την προηγούμενη που ήρθες είχες τουλάχιστον τα κότσια να μου υψώσεις κατάμουτρα το όπλο και να μου πεις να σκύψω. Και είχα την επιλογή ή να σκύψω ή να πάρω τα βουνά. Τώρα όμως μού έχεις κλέψει και τα βουνά. Μου μένει λοιπόν να σκύψω χωρίς τον φόβο της σφαίρας που θα έβγαινε από το προτεταμένο σου όπλο.

Είναι τρελό να παραδίνομαι χωρίς να έχω πάρει εντολή για αυτό. Είναι τρελό να φοβάμαι μια σφαίρα που δεν υπάρχει. Πώς γίνεται να βλέπω μπροστά μου ένα όπλο που δεν υπάρχει;

Άτιμε, τα όπλα σου αυτή την φορά δεν έχουν κάνη, ούτε σκανδάλη. Τα λάδωνες όμως δεκαετίες ολόκληρες και έχουν τις φάτσες όλων αυτών των υπανθρώπων που βγάζουν ακόμα λόγους, που κάνουν κόμματα και παρακόμματα, που σφάζονται μπροστά στην κάμερα ενώ πίσω από αυτή στήνουν το σχέδιο για το πλιάτσικο που έχει ξεκινήσει.
Α, ρε άτιμε. Για αυτόν τον λόγο πέταγες ξεροκόμματα στα κομματόσκυλα της Ελλάδας. Για την στιγμή που θα τους έδινες την εντολή να κάνουν επίθεση πισώπλατα στον ίδιο λαό που τους έδινε τις ελπίδες του μέσα από ένα σταυρωμένο κωλόχαρτο.

Έλα, ρε μπούλη του Βορρά, να με συμμορφώσεις, να με κάνεις ευρωπαϊκό είδος, να φτιάχνομαι με Μότσαρτ και όχι να κλαίω όταν ακούω κλαρίνο. Να νιώθω «πολιτισμένος» με προθήκες Μουσείων και όχι με τους σπαρμένους κίονες στα χωράφια μας, που κράτησαν όλον τον δήθεν σου πολιτισμό. Έλα να σε πάω τελευταία βόλτα στα πατρικά μας να μυρίσεις την ακόμα καμμένη πέτρα των σπιτιών από τον πολιτισμό των δικών σου προγόνων.

Έλα να με κάνεις άνθρωπο εμένα, τον γύφτο του Νότου. Έλα για να δω αν τελικά έχει μείνει ίχνος Ελλάδας μέσα μου. Έλα ρε, για να μου αποδείξεις αν το μαχαίρι του παππού μου είχε τα αποτελέσματα που μου περιέγραφε ή ήταν ένα παραμύθι για να κάνω όνειρα κόκκινα.

 


Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ο Παπαδημ(ι)ος "κραταει" χαμογελο.Φυλαχτειτε!!!

Ο Λουκάς Παπαδήμος [1] είναι ο νέος, δημοκρατικά διορισμένος αυτοκράτωρ της Ελλάδας. Έχει επιλεγεί από όλους τους οπλαρχηγούς (Τρύφωνας Σαμαράς, GAP και Καρατζαφύρερ) εκτός από τον Τσίμπουρα και την Αλέκα. Πολιτικοί αναλυτές υποστηρίζουν πως την δεκαετία του 1930 ο Λούκης και η Αλέκα τα είχανε, και ο αυτοκράτορας την παράτησε για τα μάτια της Marilyn Monroe. Για να πάρει το αίμα της πίσω, 80 χρόνια μετά η Αλέκα του αντιτίθεται.


Στις 11 Νοεμβρίου 2011 ο Λουκάς Παπαδήμος ορκίστηκε πρωθυπουργός, με αντιπροέδρους τους Θεόδωρο Πάγκαλο και Ευάγγελο Βενιζέλο γιορτάσανε όλοι την ημέρα αυτή σε μία ταβέρνα στα Καλύβια τρώγοντας κοψίδια. Στο κυβερνητικό σχήμα προστέθηκαν δήθεν αριστεροί, δήθεν φιλελεύθεροι και δήθεν φασίστες.
Έλαβε την πρωθυπουργία της χώρας στις 11/11/11 11:11:11 και έντεκα millisecond, μια συμβολική ημερομηνία που παραπέμπει στα γεγονότα της 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Ιστορικοί αναλυτές ισχυρίζονται ότι η ημερομηνία που επιλέχθηκε για την στράτευση του νέου αυτοκράτωρ δεν ήταν τυχαία, αλλά μάλλον προφητική, αφού η οικονομία της Ελλάδος και της Ευρώπης υπό τον ΠαπαΔημιο θα καταρρεύσει σαν χάρτινος (δίδυμος) πύργος.